YOUR GLOBAL PARTNER IN SIGN

ONZE KANTOREN

OVER COSIGN

Cosign werd opgericht in 1993 en heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot de referentie op vlak van architectonische bewegwijzering.

Naar welk type bewegwijzering u ook op zoek bent, voor binnen- of buitentoepassingen, flexibel of modulair, met of zonder LED technologie, al dan niet gebruik makend van textieldoeken, reclamezuilen of afstandhouders, bij Cosign bent u zeker aan het juiste adres.

Cosign is uitgegroeid tot een mondiale speler met productiefaciliteiten en distributiecentra in België (hoofdzetel), India, Mexico, Brazilië en Hong Kong.

Ons uitgebreide productengamma is zonder meer uniek te noemen. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij steeds snel leveren. Gekoppeld aan 20 jaar ervaring, een goed georganiseerde logistieke afhandeling en een perfecte dienstverlening, maakt dit van Cosign een betrouwbare partner waar u van op aan kunt.

Samen met topdesigners als Stefan Schöning, Bart Bauwens (IDnA) en Fabrique werkt Cosign continu aan innovatieve oplossingen voor de sign industrie.