OMNI FRAME

Omni Frame is een groot bannersysteem voor buitengebruik, dat is vervaardigd uit lichtgewicht aluminium profielen en aluminium spuitgegoten hoeken en aansluitingen.

Omni Frame is ideaal voor gebruik met banners met PVC-oogjes. Omni Frame wordt gebruikt voor grote reclameoppervlakken die regelmatig moeten worden aangepast. Omni Frame biedt de perfecte oplossing voor de installatie van banners in tankstations en retailomgevingen, theaters, sportcentra, conferentie- en expositieruimtes, luchthavens en andere openbare ruimtes. Omni Frame heeft een slank, modern design en alle onderdelen zijn robuust, duurzaam en herbruikbaar. Dankzij de speciale bannerknoppen, die in het achterste kanaal van het profiel kunnen worden ingebracht, de elastische haken/bandjes en de kunststof ellipsvormige clips kunnen de banners in een handomdraai worden geïnstalleerd en vervangen.

De variabele lengte van de aluminium profielen ondersteunt de installatie van banners met aangepaste formaten. Alle profielen en accessoires worden niet-gemonteerd geleverd.

EIGENSCHAPPEN

BESCHIKBARE MATEN

PRODUCTCODE

OMNIPROF5

OMNICORN
OMNITCON
OMNIWALLFIX
OMNIBUTTON
OMNILCON
OMNICLIP
OMNIHOOK
OMNISTRAP

OMSCHRIJVING

Profiel 5100mm

Hoekbeugel (Verpakt per 4)
T Connector (Verpakt per 2)
Muur bevestiging (Verpakt per 4)
Plastic Knoppen (Verpakt per 20)
Profile Connector (Verpakt per 2)
Plastic Clips
Elastische Haak
Elastische Lus