Bezoek Cosign en Lucoled tijdens FESPA 2018.

Ook dit jaar is Cosign weer aanwezig op FESPA / European Sign Expo. Mis zeker onze stand niet om het laatste te ontdekken betreft Signalisatie, Textielframes en verlichting te ontdekken.

Tevens stellen we voor het eerst op een internationale beurs ons LED merk LUCOLED voor met zeer innovatieve oplossingen op gebied van LED verlichting voor de Sign industrie.

Klik op deze link voor een gratis entree-kaart en we zien u graag op onze stand 4.2-B52.

Onze noviteiten tijdens de Fespa:

Lichtbakken.
Cosign heeft een elegant, indoor lichtbak systeem ontwikkeld met een diepte van slechts 75mm (enkelzijdig) en 100mm (dubbelzijdig). Het scharnierframe aan de bovenzijde maarkt onderhoud en snelle wisselingen van de acrylaat panelen zeer eenvoudig.

I-Sign Eco.
I-Sign Eco is het nieuwe lid van de I-Sign familie. Het behoud dezelfde look-and-feel dan de eerdere producten nu uitgevoerd in hoogwaardig plastic. De frames zijn beschikbaar in diverse standaard formaten en kleuren.

Lucoled.
Lucoled is een nieuwe naam in de signmarkt, maar achter dit ledmerk gaat meer dan twintig jaar ervaring schuil op het gebied van visuele communicatie. Gepositioneerd als betaalbaar alternatief voor de gevestigde A-merken, omdat die zich langzaam uit de markt prijzen.

Nieuwe textielframes.
Textielframes zijn de oplossing voor het snel en eenvoudig wisselen van geprinte textieldoeken. De afbeelding wordt op een textieldoek geprint en rondom voorzien van een siliconen pees. Deze wordt eenvoudig in  het profiel gedrukt waardoor het licht rekbare doek perfect opgespannen wordt.

eco lightbox lucoled textile

Comments are closed.