Lucoled: Meer dan een LED bedrijf.

Over de laatste 13 jaar hebben de oprichters van LucoLed de markt voor LED producten, en vooral in visuele communicatie, zien groeien tot een zeer competitief en commercieel landschap. Het is tegenwoordig steeds moeilijker om als signage bedrijf of eindgebruiker te kiezen uit het zeer wijde aanbod. Van zeer kost efficiënte B en C merken tot de duurdere A merken die op papier er misschien bijna gelijke specificaties aan over houden. Toch zijn er verschillen in kwaliteit en betrouwbaarheid die men dankzij ervaring en expertise door het flitsende reclamewerk kan zien. Met meer dan 20 jaar ervaring in de markt is LucoLed opgericht om betrouwbare, efficiënte en gerichte oplossingen te verzorgen, conform aan de volledige benodigdheden in de hedendaagse markt. Ondersteund door ervaring en een internationaal netwerk van sterke partners, LucoLed ’s missie is om producten te maken die aan al die eisen voldoen. Klanten zouden alleen moeten betalen voor de prestaties en betrouwbaarheid die nodig zijn, zonder overdreven marges en overheadkosten die bij de A merken van toepassing zijn. LucoLed gebruikt ook geen one-size-fits-all aanpak; elke markt, klant en toepassing is uniek en komt het beste uit met een op maat gemaakte oplossing waar LucoLed voor is gemaakt om die in korte tijd te verzorgen.

Lucoled: Experience Lighting!

 

Waarom Lucoled?

PAY FOR PERFORMANCE
We werken bij LucoLED met het simpele principe dat de consument alleen voor de prestaties van onze producten betaald en niet voor overhead kosten of overdreven marges die de meeste grote merken hanteren. LucoLed ‘s missie is om betrouwbare, efficiënte en gerichte oplossingen te verzorgen voor zowel visuele communicatie en het versterken van uw merk identiteit.

EXPERIENCE
LucoLed is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in de signage industrie en heeft daarmee een sterke kennis van de behoeftes op de markt opgedaan. Ondersteund door industrie leidende ontwerp en productiefaciliteiten, LucoLed verzorgd hoge kwaliteit producten met exceptionele prestaties en garanties. LucoLed’s ODM-productie gebruikt de nieuwste technologieën en heeft uitgebreide R&D-faciliteiten. Naast de standaardproducten kan Lucoled ook op maat gemaakte oplossingen en producten bieden met minimale levertijden.

COMPLETE OPLOSSING
LucoLed verzorg complete systeem oplossingen voor zowel letters, light boxes, flexibele en lineaire accenten. Inclusief een volledige range van eigen voedingen. LucoLed bied een systeem garantie tot 7 jaar lang met een mogelijke 2 jaar lange verlenging omdat we in onze producten geloven.

Hoewel LucoLed is een nieuwe naam in de markt is, het management achter her bedrijf heeft een uitgebreid en succesvol verleden van kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Meer informatie kunt u vinden op onze website of op www.lucoled.com

Similar Posts

Comments are closed.